Vårt varumärke

Vilket UPS-hanteringsprogram ska jag använda?

Det finns tre versioner av PowerChute som motsvarar dina APC UPS:er.

Alternativ standardtext

PowerChute, personlig version

Håll dina viktiga enheter för hemmet och hemmakontoret uppkopplade. Skydda dina personliga och professionella data och förläng den förväntade livslängden för din avancerade dator med PowerChute Personal Edition som är kompatibel med Back-UPS-modeller.
Alternativ standardtext

PowerChute Business Edition

Se till att ditt lilla och medelstora företag skyddas och är förberedda för oförutsedda kraftstörningar med PowerChute Business Edition som är kompatibel med Smart-UPS-modeller.
Alternativ standardtext

PowerChute Network Shutdown

Med PowerChute Network Shutdown, kompatibelt med Smart-UPS-modeller med ett nätverkskort, får du nätverksbaserad, kontrollerad och obevakad nedstängning av fysiska servrar och virtuella maskiner, dataintegritet skyddas och driftstopp minskas vid kritiska händelser.

Hur går installationen till?

Personal Edition

Anslut APC:s USB-kabel till datorns USB-port. Sedan kan du ladda ner programvaran direkt till datorn. Det tar bara några minuter. Därifrån känner programvaran igen reservbatteriet och anslutna enheter. Följ installationsanvisningarna i användarhandboken.

Business Edition

Ladda ner PowerChute direkt till din dator så att du kan se och övervaka flera Smart-UPS med SNMP över nätverket; varje typ av nätverkshanteringssystem (NMS) från tredje part. Gör enhetsinformation tillgänglig för önskat nätverkshanteringssystem genom att vidarebefordra SNMP-händelser över SNMPv1 och SNMPv3 med hjälp av PowerNet MB.

Network Shutdown

PCNS fungerar tillsammans med APC:s nätverkskort (NMC) för att kommunicera med UPS:en och skydda de fysiska och virtuella miljöerna. Varje Smart-UPS kräver ett eget NMC för kommunikation med PCNS. PowerChute måste köras på en separat Windows/Linux/annan server för att styra systemet.

Användare av Back-UPS Mac OS?

Mac OS är inte ett operativsystem som stöds av PowerChute Personal Edition. Funktioner för strömhantering och schemalagd avstängning är interna funktioner i Mac OS.
Your browser is out of date and has known security issues. It also may not display all features of this website or other websites. Please upgrade your browser to access all of the features of this website. Latest version for Google Chrome, Mozilla Firefox or Microsoft Edge is recommended for optimal functionality.