Naši brendovi

Varför behöver jag programvara för UPS-hantering?

Skydda dina enheter och data

Vid störningar i kraftförsörjningen riskerar du att få skadade data och kostsamma skador på utrustningen. Med programvara för UPS-strömhantering gör PowerChute det möjligt för dig att fjärrstyrt och smidigt stänga av de enheter som är anslutna till din UPS.

Se och övervaka dina UPS:er

Övervaknings- och hanteringsfunktionerna i PowerChute Personal och Business Edition ger insikt i reservbatteriers energiprestanda och anslutna enheters energiförbrukning. Med den här insikten kan du uppdatera energikostnaderna för hemmet eller företaget.

Vilket UPS-hanteringsprogram ska jag använda?

Det finns tre versioner av PowerChute som motsvarar dina APC UPS:er.

Alternativ standardtext

Back-UPS

Håll dina viktiga enheter för hemmet och hemmakontoret uppkopplade. Skydda din privata och professionella information och förläng din avancerade dators förväntade livslängd med PowerChute Personal Edition.
Alternativ standardtext

Smart-UPS

APC Smart-UPS upp till 3 kVA skyddar dina kritiska enheter för små och medelstora företag. Med PowerChute Business Edition kan du se till att ditt företag är skyddat och förberett för oväntade störningar i kraftförsörjningen.
Alternativ standardtext

Smart-UPS med ett NMC

APC Smart-UPS med ett nätverkskort integrerar strömskydd i befintliga IT-infrastrukturer för företag. Tillhandahåll kontrollerad oövervakad avstängning av fysiska och virtuella maskiner med PowerChute Network Shutdown.

Hur går installationen till?

Personal Edition

Anslut APC:s USB-kabel till datorns USB-port. Sedan kan du ladda ner programvaran direkt till datorn. Det tar bara några minuter. Därifrån känner programvaran igen reservbatteriet och anslutna enheter. Följ installationsanvisningarna i användarhandboken.

Business Edition

Ladda ner PowerChute direkt till din dator så att du kan se och övervaka flera Smart-UPS med SNMP över nätverket; varje typ av nätverkshanteringssystem (NMS) från tredje part. Gör enhetsinformation tillgänglig för önskat nätverkshanteringssystem genom att vidarebefordra SNMP-händelser över SNMPv1 och SNMPv3 med hjälp av PowerNet MB.

Network Shutdown

PCNS fungerar tillsammans med APC:s nätverkskort (NMC) för att kommunicera med UPS:en och skydda de fysiska och virtuella miljöerna. Varje Smart-UPS kräver ett eget NMC för kommunikation med PCNS. PowerChute måste köras på en separat Windows/Linux/annan server för att styra systemet.

Användare av Back-UPS Mac OS?

Mac OS är inte ett operativsystem som stöds av PowerChute Personal Edition. Funktioner för strömhantering och schemalagd avstängning är interna funktioner i Mac OS.
Your browser is out of date and has known security issues. It also may not display all features of this website or other websites. Please upgrade your browser to access all of the features of this website. Latest version for Google Chrome, Mozilla Firefox or Microsoft Edge is recommended for optimal functionality.