Verktyg och urval

SmartUPS

UPS-väljare

Behöver du reservkraft till en enda dator, för ett helt datacenter eller någonting däremellan? Om du anger vilken utrustning du vill skydda eller vad du har för kraftbehov totalt kommer UPS-väljaren att lämna en rekommendation om vilken produkt som passar dig.

Guide till rätt UPS-ersättningsbatteri

Med APC UPS-uppgraderingsverktyg kan du hitta och jämföra uppgraderingsalternativ och lösningar för batteribyte för UPS-produkter både med och utan garanti.

Selektor för åskskydd

Överspänning kan förstöra din dyrbara elektronik på bara några sekunder! Ta inte risken! Skaffa ett överspänningsskydd från APC och skydda dina värdefulla elektroniska enheter.

Urvalsverktyg för rackströmförsörjningsenheter

Använd urvalsverktyget för rack-PDU:er som en hjälp att välja bland våra olika distributionslösningar för rack, vilka är utformade att tillgodose behoven för såväl enklare nätverksutrustning som server- och bladmiljöer med hög densitet.

Tjänstväljare

Välj någon av våra tjänster i världsklass för din APC-produkt med hjälp av tjänstväljaren.

Konfigurationsverktyg för rack-PDU:er

Du kan använda vårt verktyg för att konfigurera beställningskonfigurerade PDU:er på Schneider Electrics designportal till att konfigurera egna rack-PDU:er. Du kan även skapa något specialanpassat och få hjälp av APC med att ta fram en design.
De här enkla, interaktiva verktygen gör det lätt att experimentera med många tänkbara scenarier. De nyttjar data och vetenskap för att beräkna resultatet noggrant.
Your browser is out of date and has known security issues. It also may not display all features of this website or other websites. Please upgrade your browser to access all of the features of this website. Internet Explorer 9 or higher is recommended for optimal functionality.