Vårt varumärke

Med hjälp av APC-nätverkshanteringskort kan du få tillgång till EcoStruxureIT för global översikt över din verksamhetskritiska infrastruktur och larmmeddelanden vid problem.
Alternativ standardtext

Säkerhetsförbättringar

Säkerhetsfunktionerna för APC-nätverkshanteringskort har ändrats för att återspegla de nya kraven för internetanslutna enheter.

Enligt ny lagstiftning för internetanslutna enheter krävs bättre säkerhetsfunktioner. De ökade säkerhetsändringarna finns i version 6.8.0 av den fasta programvaran för APC Network Management Card 2.

Förbättrad säkerhet – vad har ändrats?

Alternativ standardtext

Skyddade gränssnitt

Endast HTTPS, SSH och den lokala konsolporten är aktiverade. För vissa gränssnitt måste du skapa de associerade autentiseringsinloggningsuppgifterna innan du kan aktivera dem.
Alternativ standardtext

Vi presenterar nästa generation

Network Management Card 3 är nu tillgängligt. Det är uppdaterat med den senaste tekniken och nya funktioner och är kraftfullare än tidigare nätverkshanteringskort

Nästa generations funktioner

Alternativ standardtext

Förbättrad säkerhet

Nya avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar känsliga data genom efterlevnad med de senaste standarderna
Alternativ standardtext

Höga prestanda

Ny processor och Ethernet-anslutning med hastigheten 1 Gbit/s
Alternativ standardtext

Omfattande lagring

Utökat minnesutrymme för lagring av fler händelser och dataloggar
Med APC Network Management Card 3 får du tillgång till en lättanvänd tillförlitlig fjärrhanteringslösning.
  • mikro-USB-baserad konsol
  • 100 gånger mer lagringsutrymme för händelse- och dataloggar
  • förinstallerat språkstöd
  • SMTP-e-postautentisering med de senaste standarderna

När upphör supporten för Network Management Card 2?

Den andra generationens nätverkshanteringskort slutar säljas i december 2020. Det finns ytterligare ett års support för uppdateringar av den fasta programvaran för eventuella ytterligare säkerhetsändringar.
Mer information om produktsupport finns i dokumentet med information om inaktuella produkter.

Vilka nätverkshanteringskort är kompatibla med min enhet?
Kompatibilitetsschemat innehåller information om UPS-modeller och nätverkshanteringskort.

Läs mer

Beroende på UPS-modell är nätverkshanteringskortet inbyggt eller förinstallerat vid köpet. Du kan kontrollera att du använder det uppgraderade kortet för din modell genom att läsa om tidsplanen för övergången.

Visa information om övergången

Hur vet jag vilket kort som är installerat i min enhet?

När du loggar in visas vilket kort som är installerat i den övre banderollen i gränssnittet. För paket med Smart-UPS och nätverkshanteringskort står det vilket kort som finns på paketet.

Uppgradera nu

Uppgradera till de senaste nätverkshanteringskorten med säkerhetsfunktioner, bättre funktioner och ökad användarvänlighet

Frågor och svar

Om du vill få mer information om övergången och funktionerna på Network Management Card 3 läser du i de vanliga frågorna.

Har du frågor?

Om du har några frågor kontaktar du vår kundsupport
Your browser is out of date and has known security issues. It also may not display all features of this website or other websites. Please upgrade your browser to access all of the features of this website. Latest version for Google Chrome, Mozilla Firefox or Microsoft Edge is recommended for optimal functionality.