Nos marques

Videobericht: NetConnect, Simac en Schneider Electric getuigen over het belang van IT voor KMO's

Donderdag 15 december 2016 — Ook in KMO's zet de digitalisering zich door. Groeiende aantal servers, camerabewaking, Het Nieuwe Werken enz. zorgen ervoor dat het belang van IT in belangrijke mate toeneemt. Dat merken ook NetConnect, een bedrijf dat gespecialiseerd is in gestructureerde bekabeling, en Simac, een technologiebedrijf dat ICT-infastructuren ontwikkelt voor kleine en middelgrote bedrijven. Ze slaan de handen in elkaar met Schneider Electric om aan de behoeften van KMO's te blijven voldoen.

NetConnect ziet dat er voor bepaalde processen meer en meer op cloudtechnologie wordt beroep gedaan maar dat - zeker voor producerende bedrijven - belangrijke, bedrijfskritische applicaties op een lokale server worden opgeslagen. Een datacenter voor een KMO moet flexibel zijn: opzet van de infrastructuur, klaar zijn voor toekomstige groei en monitoring zijn heel belangrijk. Voor de installatie van zo'n datacenter kan je maar best niet over één nacht ijs gaan.

In onderstaande video zie je wat de digitalisering in de praktijk betekent voor KMO's. Joris Verdickt, VP IT Business bij Schneider Electric, geeft zijn visie over de strategische keuzes bij het bouwen van datacenters, zoals energietoevoer en connectiviteit.

OVER SCHNEIDER ELECTRIC BELGIUM

Over Schneider Electric

Schneider Electric is de wereldspecialist in energiebeheer en automatisatie, en heeft in 2015 een omzet gehaald van 27 miljard euro. De 160.000 medewerkers beantwoorden aan de behoeften van de klanten in meer dan 100 landen. Ze helpen deze klanten om hun energie en hun processen op een zekere, betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te beheren. Hun technologieën, software en services met een bijzonder ruim gamma - van de eenvoudigste schakelaars tot de meest complexe besturingssystemen - geven hun klanten de mogelijkheid om het beheer en de automatisering van hun activiteiten te optimaliseren. De geconnecteerde technologieën leveren een sterke bijdrage tot de herinrichting van de industrieën, tot de omvorming van de steden en tot de verrijking van het leven van hun inwoners.

Bij Schneider Electric heet dat: Life Is On.

www.schneider-electric.be

Kirsten Van Pee
Project Manager
Two cents
+32 494 58 53 13
kvp@twocents.be

Joris Verdickt
Business VP Belux
Schneider-Electric
+32 2 529 05 55
Joris.verdickt@schneider-electric.com
twitter.com/JVerdickt

schneider-electric.be/fr 
info@schneider-electric.com
+32 2 37 37 502

Schneider Electric Belgium
Dieweg 3
B-1180 Bruxelles

Pour voir les dernières actualités de Schneider Electric

Your browser is out of date and has known security issues. It also may not display all features of this website or other websites. Please upgrade your browser to access all of the features of this website. Latest version for Google Chrome, Mozilla Firefox or Microsoft Edge is recommended for optimal functionality.

Chat

Do you have questions or need assistance? We’re here to help!