Verktyg och urval

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt produkt för dina behov i hemmet och i företaget.

Läs mer

UPS

Behöver du reservkraft till en enda dator, för ett helt datacenter eller någonting däremellan? Om du anger vilken utrustning du vill skydda eller vad du har för kraftbehov totalt kommer UPS-väljaren att lämna en rekommendation om vilken produkt som passar dig.

UPS-batterier och uppgraderingar

Med APC UPS-uppgraderingsverktyg kan du hitta och jämföra uppgraderingsalternativ och lösningar för batteribyte för UPS-produkter både med och utan garanti.

Överspänningsskydd

Överspänning kan förstöra din dyrbara elektronik på bara några sekunder! Ta inte risken! Skaffa ett överspänningsskydd från APC och skydda dina värdefulla elektroniska enheter.

Avvägningsverktyg

De här enkla, interaktiva verktygen gör det lätt att experimentera med många tänkbara scenarier. De nyttjar data och vetenskap för att beräkna resultatet noggrant.

Kraftdistribution i rack

Använd urvalsverktyget för rack-PDU:er som en hjälp att välja bland våra olika distributionslösningar för rack, vilka är utformade att tillgodose behoven för såväl enklare nätverksutrustning som server- och bladmiljöer med hög densitet.

Tjänster

Välj någon av våra tjänster i världsklass för din APC-produkt med hjälp av tjänstväljaren.

Låt oss hjälpa dig

Unlock the world with a touch of your hand

* Obs! Produktbilderna på den här sidan kanske inte överensstämmer med de produkter som är tillgängliga i ditt land.