Låt oss hjälpa dig att hitta rätt produkt för dina behov i hemmet och i företaget.

UPS

Behöver du reservkraft till en enda dator, för ett helt datacenter eller någonting däremellan? Om du anger vilken utrustning du vill skydda eller vad du har för kraftbehov totalt kommer UPS-väljaren att lämna en rekommendation om vilken produkt som passar dig. UPS-väljare

UPS-batterier och uppgraderingar

Med APC UPS-uppgraderingsverktyg kan du hitta och jämföra uppgraderingsalternativ och lösningar för batteribyte för UPS-produkter både med och utan garanti. Läs mer

Överspänningsskydd

Överspänning kan förstöra din dyrbara elektronik på bara några sekunder! Ta inte risken! Skaffa ett överspänningsskydd från APC och skydda dina värdefulla elektroniska enheter. Hitta alternativ

Avvägningsverktyg

De här enkla, interaktiva verktygen gör det lätt att experimentera med många tänkbara scenarier. De nyttjar data och vetenskap för att beräkna resultatet noggrant.

Läs mer

Kraftdistribution i rack

Använd urvalsverktyget för rack-PDU:er som en hjälp att välja bland våra olika distributionslösningar för rack, vilka är utformade att tillgodose behoven för såväl enklare nätverksutrustning som server- och bladmiljöer med hög densitet. Komma igång

Konstruktionsverktyg för små IT-lösningar

Nu finns ett konstruktionsverktyg för anpassad konfiguration och konstruktion av lösningar för utkantsmiljöer som nätverksskåp och serverrum. Läs mer
Unlock the world with a touch of your hand

Tjänster

Välj någon av våra tjänster i världsklass för din APC-produkt med hjälp av tjänstväljaren.

Låt oss hjälpa dig

* Obs! Produktbilderna på den här sidan kanske inte överensstämmer med de produkter som är tillgängliga i ditt land.